we found love in a hopeless place


gokväll! har helt glömt bort att blogga denhär veckan typ haha,, i fredags iallafall så slutade jag halv tre, var med sofie hemma hos mig, gjorde inte så mycket, chillade bara. idag blev jag väckt vid halv elva typ, inte gjort mycket idag, ska snart sova. puss!

friday everyone laughs


hej hallå. oj, har inte bloggat sen i måndags haha har glömt. i tisdags var jag hos tandläkaren och en snabbis på stan med mamma. senhar jag inte gjort så mycket mera, är så sjukt trött och orkar inget! och sen en massa prov nästa vecka så det blir massor med plugg till det också. Just nu sitter jag på so lektion och är färdig med allt. slutar halv tre idag. puss hej!

måndag


hallå! idag slutade jag tre. har varit med wilma och hon åkte hem för ett tag sen. vi gjorde inte så mycket, är så jäkla trött! imorgon ska jag till tandläkaren :( imorgon fyller även två bästa tjejor år, amanda och ebba, grattis till er tjejer! ♥ nu ska jag kolla lite big brother sen sova, puss!

part of me

sjukt trött igår, somnade i sängen samtidigt jag höll på med mobilen och vaknade imorse med mobilen brevid mig och glasögon på, haha,, trött nu också så ska snart sova. imorgon ska jag och mamma fixa mina jeans som typ är en halv meter förlånga och sen kommer kanske syster på kvällen som jag inte träffat på mera än en månad iallafall? hon är saknad! ♥ puss och godnatt!

I will be there for you


hallå hej! inte orkat med bloggen på några dagar. bara levt i nuet typ,, idag slutade jag halv tre, åkte till valbo med mamma och hittade äntligen en fin jeansjacka. tack mamma ♥ blev lite mera smått, jeans, en tröja, puder och ögonbrynspenna. nu ska jag kolla på lite big brother live och dubbel liv, puss!

call me maybe

jag kommer alltid vara en superhjälte, jag är född som en superhjälte

väntar på att big brother ska börja. annars ingen inspo till att blogga, så det blir lite inlägg då och då när jag har lust, puss!

show me your teeth

inte orkat bloggat på någon dag nu. fortfarande trött efter thailand och har inte vant mig vid tids skillnaden än. idag klev jag upp vid elva, var ensam hemma, städade rummet, lyssnade på musik och såå.. ska strax kolla på lite bigbrother och sen någon film. puss!

samma gamla skiva spelas


hallå hallå! nu är jag på svensk mark igen, tragiskt! har varit vaken sen halv fyra thailänds tid på morgonen så är ganska död nu även om jag lyckades sova halva flygresan iallafall. flygresan hem var seg, 12 timmar ungefär, äcklig mat som vanligt och trångt och skit. men nu är jag hemma iallafall. håller på att packa upp lite nu, sen blir det att gosa med kissen missen som jag saknat så mycket och kika på nå program som jag missat. kommer lägga upp bilder någon annan dag. puss!

patong

tjenis! inte bloggat på några dagar nu. nu är jag i karon iallafall. idag blev det en hel dag på en liten mys strand långt borta. strax upp till rummet och duscha och sen ut på stan och kika lite. kul att dom typ spelar justin bieber jullåtar och sånt nu här vid stranden ;) puss hej!

khao lak pArty


just nu:
feber. hade hög feber nyss men mår battre nu. idag blev det en dag på stranden och sen upp till rummet för det började regna och åska. på onsdag byter vi hotell till karon, synd eftersom frukosten är sjukt god här, finns allt! nu ska jag upp till rummet strax och göra lite popcorn och käka chips. puss till alla er som börjar skolan imorgon! :)

live my life




tjenis!
klockan är snart elva här och sjukt varmt fortfarande! kom precis världens regn och åska. idag har jag bara legat på stranden, fått en jätte fin bränna i pannan också, inte :( ska upp till rummet nu och mysa med hotellets tofflor och morgonrockar och käka lite chips och godis, sen sova, puss!

RSS 2.0